Stay Tuned

Recreatie

warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/watertrends.be/httpdocs/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
Watersport en haar recreatie

Met de Kustzeilers naar Chatham

ChathamDe Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers (NVvK) organiseert van 12 -18 juni 2017 een bijzondere Tocht naar Chatham om te herdenken dat Michiel de Ruyter 350 jaar geleden de Engelse vloot bij Chatham versloeg. Lees meer »

Euroboatcharter.com breidt uit

EuroboatcharterIn tegenstelling van wat de "oude watersport aanbieders' ons willen doen geloven, is watersport wel degelijk populair onder alle lagen van de bevolking. Sterker: volgens Euroboatcharter is de huidige groei in haar markt nog maar het topje van de spreekwoordelijke ijsberg en moet de echte groeispurt nog komen. Maar dan wel op de manier zoals de 'moderne mensch' het eist. Lees meer »

Zomer zeiltocht naar Newcastle en de Engelse Noord Oostkust

NewcastleDe Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers (NVvK ) organiseert vanaf 21 juni 2014 de Kleine Driehoek Noordzee Challenge van IJmuiden via Whitby naar Newcastle en terug die in een week (incl. 2 weekenden) te zeilen is. Deze Kleine Driehoek is voor toekomstige deelnemers een bij uitstek geschikte gelegenheid om te oefenen voor de traditionele grote Driehoek Noordzee Challenge, die in 2015 weer georganiseerd zal worden. Lees meer »

Nederland, Griekenland en Kroatië meest populaire zeilbestemmingen voor 2012

Baai van LakkaDat Nederland, Griekenland en Kroatië de meest populaire zeilbestemmingen zijn voor 2012 blijkt uit grootschalig onderzoek van de Hanzehogeschool onder 600 watersporters uit Nederland en België. Lees meer »

Met FlexYachts blijft een ‘eigen’ Dufour jacht bereikbaar

logo Flex YachtsFlexYachts biedt, met het concept Fractional Sailing, sinds kort een aantrekkelijk alternatief voor het bezit van een eigen jacht. In de VS en Engeland is Fractional Sailing al jaren een groot succes. Je kan heerlijk zeilen op een ‘eigen’ droomjacht, voor een fractie van de kosten van werkelijk bezit. Lees meer »

Delta Spetters nieuw watersportprogramma voor basisscholen in Zeeland

Delta Spetters logoOp de Hiswa in Amsterdam presenteerde Multi-Utility bedrijf DELTA N.V. vandaag een nieuw watersportprogramma; DELTA Spetters. Het programma stelt kinderen van Zeeuwse basisscholen in staat gedurende een (school)dag - gratis - kennis te maken met verschillende watersporten. Zo krijgen ze op speelse wijze een introductie in het zeilen, surfen, kanoën en roeien. Nog dit schooljaar worden meerdere dagen georganiseerd met een finaledag tijdens de DELTAWEEK op 27 juni in de haven van Zierikzee. In het schooljaar 2009/2010 volgt een verdere uitbreiding van de DELTA Spetters. Lees meer »