Stay Tuned

Boot toebehoren

warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/watertrends.be/httpdocs/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
Een overzicht van alle nieuwe toebehoren voor zeilboten en motorboten.

Belship heeft nieuwe website

BelshipGroothandel/importeur van artikelen voor de watersport en jachtbouw BELSHIP BV heeft een geheel vernieuwde website. Op de website vindt u een overzicht van het volledige assortiment. Als belangrijkste functie en service is de mogelijkheid opgenomen om bestellingen te doen, alsmede gegevens en bestelhistorie te raadplegen. Het website is toegankelijk voor zowel de consument als onze B2B klanten. Lees meer »

Keelcrab - wordt dit de oplossing voor een schoon onderwaterschip?

KeelcrabDe Keelcrab maakt het mogelijk om het onderwaterschip schoon te maken zonder dat daarvoor de boot uit het water hoeft. Een zeiljacht of motorboot gaat meestal niet vaker dan 1 keer per jaar uit het water, soms nog minder. Terwijl voor een voortdurend schoon onderwaterschip meerdere keren reinigen per jaar nodig is. De Keelcrab is geen alternatief voor antifouling maar wil een langere beschermende werking van de antifouling. Lees meer »

METSTRADE show sluit af met 4% groei

METSTRADE showAfgelopen donderdag, 19 november, sloot de 2015 editie van METSTRADE show haar deuren. Zoals de industrie gewend is van ’s werelds grootste internationale vakbeurs in haar soort, sloot ook deze editie met recordcijfers. Met 21.953 bezoeken op de teller werd 4% groei gerealiseerd. Lees meer »

Harken introduceert Carbo OneTouch lierhendel

Harken Carbo OneTouch lierhendelHarken introduceert de gebruiksvriendelijke Carbo OneTouch lierhendel. Zo zijn de manoeuvres aan boord van racejachten nog sneller uitvoerbaar. En kunnen de bemanningen van toerschepen volledig vertrouwen op een betrouwbare en makkelijk hanteerbare lierhendel. Lees meer »

Whale 12V boiler

Whale 12V boilerWhale heeft een boiler ontwikkeld voor schepen welke geen generators of omvormers aan boord geïnstalleerd hebben. Aangesloten aan een 12V stroombron levert de boiler, terwijl het weinig stroom verbruikt, in korte tijd 12 liter heet water. Door de uitstekende isolatie is het warmteverval na 10 uur maar 20˚C! Lees meer »

Jefa Steering wint DAME Award 2014 met de Steering Traveller

Jefa Steering DAME AwardDAME Juryvoorzitter Bill Dixon, heeft vanmorgen de prestigieuze DAME Award 2014 uitgereikt aan de Steering Traveller van Jefa Steering ApS uit Denemarken. Tevens werden zes categoriewinnaars bekendgemaakt tijdens de Breakfast Briefing; de officiële start van METS 2014 in Amsterdam RAI die nog tot en met donderdag 20 november geopend is. Lees meer »