Nieuwe PRINZ 54 Coupé.

De eerste Prinz 54 Coupé voor de benelux wordt geleverd in februari 2007. Dit yacht is uitgerust een IPS 600, 3 joysticks en de nieuwe revolutionaire IPS aandrijving van Volvo-Penta, ook verkrijgbaar met een IPS 500.Het ontwerp en interieur werd getekend door het Italiaanse styling- en designbureau Quartostile. Met zijn 54 voet herbergt het yacht 3 kajuiten, 2 badkamers en een schipperscabine. De kruissnelheid bedraagt 34 knopen, de topsnelheid ligt om en bij 40 knopen afhankelijk van de motorisatie. Het verschil met andere sportcruisers is dat de 54 Coupé een elektrisch open schuivend dak heeft en de cockpit kan afgesloten worden met schuifdeuren.

Prinz-Yachts is een jonge Belgische scheepswerf, het hoofdkwartier en magazijnen bevinden zich in België. De productie gebeurt in Kroatië en Slovenië. Alle jachten worden gebouwd met de nieuwste technologieën via vacuüm infusie van epoxy harsen. Door gebruik te maken van epoxy ipv polyester hebben onze jachten veel minder kans op osmose, zijn ze sterker daar het breekpunt van epoxy hoger ligt, en zijn ze lichter wat een lager diesel verbruik meebrengt.

De PRINZ 54 Coupé is verkrijgbaar met standaard uitrusting vanaf 429.500 Euro met IPS 500 en 449.000 Euro met IPS 600 af fabriek excl. BTW.

Info:

PRINZ-YACHTS BeneluxZeveneekhoekstraat 52, 9100 Nieuwkerken-Waas tel. 0495/77.25.74

www.prinz-yachts.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments