Nieuwe internationale site voor klassieke motorboten

Riva, Boesch, Taroni, Bellini, … namen die liefhebbers van klassieke houten motorboten doen wegdromen. Voor die liefhebbers is er sinds dit voorjaar de uitgebreide website te vinden van WoodenClassics. De focus van WoodenClassics is sterk gericht op snelvarende houten speedboten zoals o.a. Riva en Boesch maar ook op sportieve kruisers uit de glorie dagen van de vorige eeuw.

 

Naast echte klassiekers is er op WoodenClassics ook veel aandacht voor retro klassieke motorboten waarvan er steeds meer op de markt komen.Op de website kunnen booteigenaren, bootkopers en liefhebbers informatie en bedrijven vinden of boten en onderdelen op een eigen marktplaats aanbieden en vinden. De internet-winkel biedt boeken maar ook speciale producten en onderdelen voor onderhoud en restauratie van houten klassiekers.WoodenClassics wordt veelvuldig bezocht door liefhebbers en professionals uit heel Europa.www.woodenclassics.com

Auteur

  • WaterTrends

Comments