Catalina 309 mikt op toerzeiler

Catalina 390De Catalina 309 is een nieuw ontwerp gebaseerd op de succesvolle Catalina 30. De nieuwe Catalina 309 belooft door zijn mix van rompsnelheid , ruimtelijke indeling en vaareigenschappen een succesvolle toerzeiler te worden.Ook ditmaal waren de uitgangspunten van Catalina Yachts bij het ontwerp de goede Catalina vaareigenschappen en centrale boothandling vanuit de kuip, gecombineerd met het van Catalina bekende ruime interieur en de keuze voor kwalitatief goede en degelijke materialen en goede technische systemen.

De Catalina 309 beschikt over twee afgesloten hutten met 4 kooien, een ruime salon met navigatietafel en kombuis. De toch al bijzonder complete standaarduitrusting van de Catalina zeilschepen bestaat uit onder meer een loden vin- of vleugelkiel naar wens, boiler, warm & koud water binnen en buiten, waterdruksysteem,, acculader, rolreefgenau met 135% genuazeil, etc.

Bij de Catalina 309 is deze standaarduitrusting nog weer uitgebreid met een rolgrootzeil. “Wat bij sommige merken onder de accessoires valt hoort bij Catalina tot de standaarduitrusting” zegt Inge IJkelenstam, “daardoor beschikken klanten bij de aanschaf van een Catalina zonder extra kosten al over een zeer compleet schip.”

Het Catalina zeiljachten programma bestaat uit schepen van 28 t/m 47ft. De Vaart Yachting is importeur van Nimbus en Storebro motorjachten, Broom motorjachten en Catalina zeiljachten. De Vaart Yachting is gevestigd in de Deko marine te Lelystad. Naast verkoop van nieuwe schepen zijn wij tevens actief als HISWA jachtmakelaar.

Catalina390Interieur

Werf: Catalina Yachts, USA LOA 9,98mDiepgang met vleugelkiel: 1.32mBreedte: 3.51mDiepgang met diepe kiel 1.91mGewicht: 4.627kgBallast: 1.996kg (met loden vleugelkiel)Motor: Yanmar 22pk, diesel Prijs vanaf EURO 104.500 (incl BTW)

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments