Camper & Nicholsons lanceert Marina Investments Fonds van 200 miljoen euro

Onder de noemer “investeer zeker, investeer eens in een jachthaven” lanceert het Britse Camper en Nicholsons binnenkort hun “Camper & Nicholsons Marina Investments fund” Het 200 miljoen euro wegende fonds zal aangewend worden voor investeringen in jachthavens in de Middellandse Zee en Amerika. Via privé investeerders wil één van de bekendste namen in de Britse Yachting wereld, het al in 1782 gestichtte Camper & Nicholsons, 100 miljoen in het fonds gepompt krijgen. De overige 100 miljoen zal C&N zelf belenen. Nick Maris, één van de topmannen bij C&N en marine-industrieel Nicholas Papanicolaou geloven dan ook zelf in een verzekerde winst.

“Er zal geïnvesteerd worden in bestaande jachthavens en nieuwe projecten langs de Middellandse Zee en in Amerika. Door het gebrek aan ligplaatsen gaan de prijzen de hoogte in. De verkoop van boten blijft daarenboven stijgen en dit niet evenredig met het aanbod van het aantal ligplaatsen. Wachtlijsten in jachthavens zijn niet ongewoon”, licht Nick Maris toe.Het aantrekken van privé investeerders gaat deze week nog van start. Wie interesse heeft : http://www.cnconnect.com/

Auteur

  • WaterTrends

Comments