On Deck wordt distributeur Blue Performance

Per 1 januari 2007 wordt On Deck officieel de distributeur van Blue Performance in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Blue Performance levert sinds 2003 universele producten die aan boord van scherpe jachten opbergruimte en bescherming van accessoires bieden. Dat gebeurde onder de vlag van Interfield Sports, maar Blue Performance gaat na vier jaar een nieuwe koers varen. Het gehele assortiment is vanaf 1 januari uit voorraad leverbaar vanuit het On Deck-magazijn in Weteringbrug.Verdere internationale uitbreiding van Blue Performance is mogelijk doordat de fabriek in het Verre Oosten staat. In januari en februari 2007 introduceert Blue Performance dertien nieuwe producten naast het reeds bestaande assortiment. De meest opvallende toevoeging is de huik (sailcover), die in zes maten leverbaar is. Door een simpele velcro-sluiting is de gieklengte verstelbaar en past de huik op alle type zeilboten. Tijdens de Mets in november veroverde Blue Performance met dit product een nominatie voor de Dame Design Award.Blue Performance ontwikkelt vernuftige artikelen, die aan boord van jachten bescherming en opbergruimte bieden. Van dekzeilen, zonneschermen en giektenten in meerdere uitvoeringen, tot hoezen voor zeekaarten en tassen voor schoten en lieren. Jan-Pieter Botman van On Deck: “Dankzij de uitbreiding met Blue Performance is ons assortiment nog completer. We leveren nu van technische zeilkleding, kwalitatief touwwerk, Harken-jachtbeslag, starthorloges tot functionele accessoires.”

Auteur

  • admin

Comments