Garmin 4000 serie plotters 4008/4012

Garmin 4000 serieGarmin 4000 serieDe kracht van het Garmin Marine netwerk gaat samen met een briljant nieuw ontwerp op het gebied van GPS kaartplotters in de nieuwe 4000-serie kaartplotters van Garmin. De ruim bemeten en zeer heldere multifunctionele schermen (MFD’s) van de Garmin GPSMAP 4008 en 4012 combineren video kwaliteit resolutie en heldere kleuren met het laatste op ‘t gebied van sensoren en data manipulatie. Hiermee dienen deze GSP kaartplotters als uw alles-in-één knooppunt van het Garmin Marine Netwerk.

Beide MFD’s bieden een wereldwijd satellietbeeld als achtergrond maar vooral een sterk verbeterde gebruikersinterface.

De GPSMAP 4012 beschikt over een 31 cm diagonaal “breedbeeld” scherm met een alfanumeriek toetsenbord.

De iets kleinere GPSMAP 4008 is ontworpen rond een 21 cm diagonaal VGA scherm en een eenvoudiger toetsenbord voor de invoer van gegevens.

Plaats de optionele BlueChart® g2 Vision™ cartografie voor echte 3D weergave van gedetailleerde cartografie (zowel boven als onder water) met daar aan toegevoegd auto-begeleiding (Auto-Guidance™), hoge resolutie fotodetail en “real picture” luchtfoto’s van havens, jachthavens, waterwegen, kenmerkende punten aan land en overige nuttige punten.

De prijzen van de GPSMAP 4008 en GPSMAP 4012 zijn op dit moment nog niet beschikbaar.

Kijk op www.garmin.nl voor actuele informatie.

Auteur

  • admin

Comments