Imhoff vernieuwt haar zeilkleding met materialen en kleuren

Imhoff Racing JacketImhoff Racing JacketIn 2007 introduceert Imhoff twee technische materialen. Daarnaast ondergingen de modellen en kleuren van de nieuwe Imhoff-collectie een gedaantewisseling. De technische zeilkleding oogt verrassend. Imhoff maakt gebruik van een door Toyota ontwikkeld materiaal: VPR 20. Dit staat symbool voor een ongekend groot ademend vermogen en waterdichtheid. Het nieuwe VPR 10 is daar een afgeleide van.

Voor de zeer actieve watersporter brengt Imhoff het Racing Jack en een Splashtop met dubbele kraag van het hoogwaardige VPR 20-materiaal op de markt. Het drielaagssysteem is voorzien van een membraan dat volgens het Toyota-productieproces is vervaardigd. Het wordt aan de binnenzijde beschermd met een tricotlaag om een langere levensduur te garanderen. Het ademende vermogen is 20 liter per vierkante meter in 24 uur, bij een waterdichtheid van twintig meter waterkolom. Voor de zeiler die lang aan boord verblijft, ontwikkelde Imhoff het Long Distance jack. Uiteraard met bijpassende zeilbroeken in VPR 20.

De Inshore en Coastal jacks van het VPR 10-materiaal zijn uitermate geschikt voor de sportieve recreanten. Het hoge ademende vermogen zorgt voor comfortabele en sportieve zeilkleding. Imhoff ontwikkelde hierbij bijpassende salopettes, maar ook de oude vertrouwde Delta jollenbroek past erbij.

Getapete naden Alle zeiljacks en –broeken van Imhoff hebben getapete naden om de waterdichtheid te waarborgen. Dit zorgt samen met de hoogwaardige afwerking en technische materialen voor een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Labels

Auteur

  • admin

Comments