Zeilboeken voor onder de kerstboom

Volvo Ocean Race 2005-06Voor wie nog op zoek is naar het ideale geschenk voor onder de kerstboom voor zeilende huisgenoten: “Life at the extreme” - Het officiële boek van de Volvo Ocean Race 2005-06 en “The Black Pearl - A Pirate Ship” deelnemers aan de jongste Volvo Ocean Race. Twee boeken die in uw boekenkast niet mogen ontbreken.

“Life at the extreme”De kroniek van acht maanden strijd die bemanningen en boten leverden tijdens deze medogenloze wedstrijd. Auteur Rob Mundle en een schare van ’s werelds beste zeilfotografen legden de 31.500 mijl durende strijd vast in woord en beeld. De lezer wordt gedurende 150 pagina’s meegenomen naar het hart en de ziel van de Volvo Ocean Race: de hoogte- en laagtepunten, de beproevingen die crew en racejachten ondergingen en hun extreme volharding om de trofee binnen te halen.

Dit boek is zeer goedkoop te bestellen via Amazon voor slechts $29.67 (normaal $44.96):Life at the Extreme: The Volvo Ocean Race Round the World 2005-2006

"The Black Pearl - A Pirate Ship"“The Black Pearl - A Pirate Ship”Schipper Paul Cayard stelde het boek samen. Het bevat voornamelijk de dagverslagen die tijdens de race werden genoteerd. Aan de hand van deze verslagen krijgt de lezer een zeer realistisch inzicht in het leven aan boord. De vaak beangstigende momenten, als ook de uitzinnige momenten worden meebeleefd als ware men zelf aan boord.

Het boek is voorlopig enkel maar te bestellen via : http://www.cayardsailing.com/

Auteur

  • WaterTrends

Comments