ICOM introduceert de eerste draagbare marifoon die drijft: IC-M33

IC-M33 de marifoon die drijftIC-M33 de marifoon die drijftICOM introduceert de IC-M33, de marifoon die gevloek en geld bespaart. Geef toe, het zou de eerste keer niet zijn dat een marifoon in het water belandt. Met als resultaat … een ellenlange, niet voor publicatie vatbare, reeks vloeken … en de noodgedwongen aanschaf van een nieuw toestel. Icom Inc heeft nu een draagbare marifoon op de markt die u gevloek en geld kan besparen. De IC-M33.

De ICM is naar eigen zeggen de eerste marifoon ter wereld die blijft drijven. Icom Inc garandeert dat uw toestel steevast komt bovendrijven. U hebt dan nog een half uur de tijd om het kleinood uit het water te vissen.

Icom Inc stelt zich garant dat de IC-M33 een waterdichte behuizing heeft die het toestel een half uur lang beschermt wanneer het zich op maximaal 1 meter onder het wateroppervlak bevindt.

Icom geeft wel aan dat het toestel niet geschikt is om onder water te gebruiken. Tegen welke vissoort zou je er ook gaan praten nietwaar.

Meer info : http://www.icom.co.jp/world/

Auteur

  • WaterTrends

Comments