Garmin g2 Vision™

Garmin g2 Vision™Garmin g2 Vision™Garmin g2 Vision™ is de laatste nieuwe versie Garmin Marine cartografie met een resolutie van 1 meter/pixel. Met g2 Vision™ is het ook mogelijk de Auto-Guidance™ functie de meest veilige route te laten voorstellen op basis van de gegevens op de kaart. De Garmin Marine cartografie kaarten worden gebruikt bij een groot deel van de Garmin apparatuur.

Verder biedt g2 Vision™ echte 3D cartografie weergave (zowel boven als onder water) met daar aan toegevoegd hoge resolutie fotodetail en real picture luchtfoto’s van havens, jachthavens, waterwegen, kenmerkende punten aan land en overige nuttige punten.

Prijsinformatie over g2 Vision™ is op dit moment nog niet beschikbaar.

Kijk op www.garmin.nl voor actuele informatie.

Auteur

  • admin

Comments