Garmin GPSMAP 520 / 520s

Garmin 520sGarmin 520sDe Garmin GPSMAP 520 en GPSMAP 520s zijn een nieuwe GPS kaartplotter en een combo GPS kaartplotter/echolood voor watersporters. Beide toestellen zijn voorzien van een uiterst helder 5 inch (12,7 cm) QVGA scherm, een voorgeprogrammeerd wereldwijd satellietbeeld, een verbeterde gebruikersinterface en SD kaart uitsparing voor cartografie.

Plaats de optionele BlueChart® g2 Vision™ kaarten om echte 3D-beeld detailcartografie te bekijken (zowel onder als boven de waterlijn).

BlueChart g2 Vision™ ondersteunt tevens Auto-Guidance™ waarmee aan de hand van de cartografie en de opgegeven bestemming een veilige route wordt voorgesteld. Daarnaast bevat deze cartografie hoge resolutie luchtfoto’s van havens, jachthavens, waterwegen, navigatiekenmerken en andere nuttige punten (POI’s).

Zoals gebruikelijk bij Garmin zijn ook deze apparaten geschikt voor WAAS/EGNOS voor minimale positiemiswijzing.

Het ingebouwde echolood van de GPSMAP 520s combo kan tot 455 meter diep scannen (met een dubbele frequentie transducer) waardoor een duidelijke weergave wordt verkregen van de bodemstructuur en eventuele vissen.

Met de split-screen functie kunnen plotter en echolood beeld gelijktijdig worden bekeken.

De GPSMAP 520s is CANet™ compatible zodat echoloodgegevens kunnen worden gedeeld met andere Garmin plotters aan boord.

De prijzen van de GPSMAP 520 en GPSMAP 520s zijn op het ogenblik van het publiceren van dit bericht nog niet beschikbaar.

Kijk op www.garmin.nl voor actuele informatie.

Auteur

  • admin

Comments