Volvo Extreme 40 Grand Prix

VX40

In november van vorig jaar werd in het Spaanse Sanxenxo de eerste Volvo Extreme 40 Grand Prix gevaren. Aan het roer van één van de zogenaamde F1-catamarans Carolijn Brouwer. Het 'live' meemaken kan met de aanschaf van de 30 minuten durende Volvo Extreme 40 dvd. Trek uw zeilkledij al maar aan...

De Volvo Extreme 40 Grand Prix wordt ook wel eens vergeleken met de F1. Supersnelle uiterst gesofisticeerde 40 voet catamarans waar elke seconde concentratieverlies worden afgestraft.

Carolijn Brouwer en haar team, waaronder onze eigenste Sebbe Godefroid maakten in november van vorig jaar tijdens de eerste Grand Prix in het Spaanse Sanxenxo met hun Volvo Ocean Race Team lang kans op de eerste podiumplaats. Ze moesten deze tenslotte afstaan aan het team Tommy Hilfiger.

Wie het allemaal nog eens wil meebeleven kan zich de 30 minuten durende spectaculaire dvd aanschaffen voor 13.95 euro, shipping inbegrepen.

De tweede Volvo Extreme Grand Prix loopt van 20 tot 26 maart in Rio de Janeiro. www.volvoextreme40.org

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments