Nieuwe Jeanneau Sun Odyssey 39 DS te water

S0 39 DSDe Franse werf Jeanneau liet eerder deze week de Sun Odyssey 39 DS te water, meteen de eerste grote nieuwigheid voor 2007 in het gamma zeiljachten. De SO 39 DS sluit aan bij de succesvolle reeks Deck Saloons die bestaat uit de 54 DS, de 49 DS en de 42 DS. Ook de kleinste telg uit deze familie vertoont alle wezenskenmerken van deze lijn.

Het ontwerp is van Marc Lombard en vormt een compromis tussen aangenaam leven aan boord, zeewaardigheid en goede zeileigenschappen.. Het ruime woonvolume, waarvan het design van de hand is van de Italiaan Vittorio Garroni, biedt 2 kajuiten, 5 tot 7 slaapplaatsen, een volwaardige badkamer en een ruim en licht salon. In de kuip vinden we een dubbel stuurwiel en geïntegreerde tafel met veel zitruimte en beschutting voor de opvarenden wat zorgt voor een heel comfortable gevoel onder zeil.

Het totale zeiloppervlak bedraagt 70m2, lengte 11,86 meter en breedte 3,88 meter.

Waterverplaatsing goed voor 7.262 kilogram en standaard is een 40 PK motor voorzien.

Categorie CE: A – 8 personen.

http://www.jeanneau.com/ 

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments