Herinnering aan radiopiraten leeft verder op het net

piraatMet het overlijden van Sylvain Tack eerder deze maand, kwam niet alleen charmezanger Paul Severs weer even in het vizier, maar werd ook aan de escapades van Tack in de wereld van de radiopiraterij teruggedacht. De jongeren van vandaag herinneren zich amper de tijd van de beroemde muziekzenders op zee uit de jaren 60, zoals Radio Caroline, Mi-Amigo, Radio Noordzee of Veronica. Op het net blijken de radiopiraten vandaag nog steeds een ware community te vormen. Je vindt er nog foto’s van een door de zon van Playa de Aro gebruinde Sylvain Tack terug, maar ook tal van foto’s van de zendschepen die de onhebbelijkheid hadden om zich los te rukken en te stranden. Het beluisteren van de radiotunes voert de nostalgie ten top.www.offshore-radio.de

Auteur

  • WaterTrends

Comments