Pershing motorboten in China “Performance Luxury Yacht 2007”

China is vandaag de dag 'the place to be' voor jachtenbouwers. Door de boomende economie in China krijgt men er steeds meer oog en vooral centen voor mooie motor- en zeilboten.De ook in de Benelux bekende Italiaanse werf Pershing kaapte er vorig week in de categorie “Performance Luxury Yacht 2007” de prijs weg van “ Best of the Best”. De Italiaanse werf kreeg deze prijs toegekend van de lezers van het Chinese lifestyle magazine “The Hurun Report”. “Wij zijn zeer fier op de prijs. Zeker omdat we hem krijgen van zo’n interessante markt die China is. Het is een erkenning voor onze perfecte combinatie van design, comfort en innovatie”, zei een zeer tevreden Tilli Antonelli, stichter van Pershing. Hij nam de prijs in ontvangst tijdens een exclusief gala in het Shangri-La Hotel in Shangai waar 400 Chinese Vips’s op uitgenodigd waren. Vrouw van 3,4 biljoenVerkopers van motorboten en zeilboten kunnen vandaag de dag zaken doen in China. Ieder die iets of wat standing heeft in China schaft er zich een boot een. Het mag wat kosten ook. Dat er geld is in China bewijst de nieuwste lijst van de rijkste chinezen die “The Hurun Report” onlangs bekend maakte. Voor het eerst staat een vrouw op de eerste plaats. De 49-jarige Zhang Yin is 3,4 biljoen US dollars rijk. Deze self-made woman koopt oud papier op in Amerika en verwerkt het opnieuw in China tot recyclagepapier. Maar we wijken af. De Pershing motorjachten daar ging het over: www.pershing.it

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments