Heibel in Boat Show land

Earls Court Boat ShowEarls Court Boat ShowMet Boot Düsseldorf volop aan de gang en de Belgian Boat Show die binnen 3 weken de deuren opent, is er bij onze Britse buren een ware Boat Show rel aan de gang. De London Boat Show heeft nog maar net de deuren gesloten of het management van de Londense Earls Court evenementenhal maakte bekend dat zij in 2007 de Earls Court Boat Show organiseren van 30 november tot 9 december. Amper één maand voor de London Boat Show… De British Marine Federation (BMF), de organisatoren van de London Boat Show, kunnen er niet om lachen.

“Een tweede Boat Show in Londen is nu echt niet nodig. Daar zitten de exposanten nu echt niet op te wachten”, luidt het bij de BMF die de London Boat Show organiseert in de ExCel evenementenhal.. “De Earls Court Boat Show zal trouwens samen vallen met de Salon Nautique de Paris 2007 die van 1 tot 10 december 2007 loopt. Wij van BMF gaan alvast verder in de ExCel en beloven voor 2008 een nog grootsere Boat Show.”

Bij Earls Court klinkt het dan weer anders… “De London Boat Show vond zo’n 50 jaar plaats in Earls Court. Heel wat exposanten betreurden het dat de London Boat Show drie jaar terug naar ExCel verhuisde. Het is op vraag van de exposanten en vele bezoekers dat we volgend jaar opnieuw een Boat Show organiseren.” Earls Court belooft de exposanten naast goede verkoopcijfers alvast de beste end-of -show party te organiseren die ooit gehouden werd.

Belgian Boat ShowTerwijl er in London gebakkeleid wordt, maakt men zich in de Gentse Flanders Expo op voor de 19de Belgian Boat Show. Watersporters worden verwacht tussen 10 en 18 februari en zijn op vrijdag 16 februari, dag van de nocturne (12 uur tot 22 uur) van harte welkom op de gratis “Nacht van de Yachting” die aanvangt om 22 uur. Ook een feestje dat er mag zijn.

Labels

Auteur

  • admin

Comments