Met de Far Harbour 39 in een container snel de wereld rond

Vele zeilers en motorvaarders dromen er misschien wel van om met hun zeilboot of motorboot de wereld rond te varen of althans op de meest exotische plekken hun anker te kunnen uitgooien. In de blauwe wateren rond de Seychellen, Frans Polynesië, de Malediven om er maar enkele te noemen.

Een oversteek vanuit onze Europese wateren naar de Bahama’s bijvoorbeeld, schrikt evenwel vele wereldontdekkers in spe begrijpelijkerwijs af. Het is een eind te gaan en de Oceanen kunnen zo hun grillen hebben. Men kan natuurlijk naar ginds vliegen en er een boot huren.

Container Yachts biedt u echter de mogelijkheid om er met uw eigen vertrouwde boot te varen. Het zal dan wel een Far Harbour 39 moeten zijn. Met zijn 11,8 meter lengte en slechts 2,3 meter breedte past de motor-zeiler namelijk perfect in een standaard zeecontainer.

Te land of te water. U kan de container met uw eigen motor-zeiler Far Harbour 39 in, laten afleveren daar waar u, waar ook ter wereld, wil gaan varen. Twee weken island hopping in de Pacific, cruisen door de Middellandse Zee, de kustlijn van Nieuw Zeeland afvaren…

Je hoeft er je hele leven niet voor overhoop te gooien, weet men bij het Amerikaanse Container Yachts. Je laadt je Far Harbour 39 in een standaard zeecontainer en je laat hem afleveren daar waar jij het wenst. Je rijdt, spoort, vliegt je eigen boot achterna en geniet van veertien dagen zeil- en motorplezier zonder eerst drie maanden onderweg te zijn bij nacht en ontij.

De Far Harbour 39 is perfect met zijn twee te zeilen garanderen de ontwerpers. Veel licht en ruimte belooft het interieur. Bovenal is de Far Harbour 39 snel en zeewaardig. Voor wie het allemaal eens met zijn eigen ogen wil zien, is de afspraak mei van dit jaar in Nederland. Watertrends houdt jullie op de hoogte.

Voor meer info : www.containeryachts.com

Wie wil weten waar hij zo overal ter wereld een haven vindt waar hij zijn container kan laten afleveren: www.ports.com

Auteur

  • WaterTrends

Comments