VETUS introduceert axiale stuurwielverstelling

HS1000HS1000VETUS den Ouden N.V. in Schiedam heeft een comfortverhogende versteleenheid op de markt gebracht, met behulp waarvan de stuurpomp annex het stuurwiel over een lengte van in totaal 90 mm axiaal kan worden versteld, ongeacht de hoek waaronder de stuurpomp is geïnstalleerd.

De nieuwe versteleenheid - met productcode HS1000 - maakt het mogelijk om het stuurwiel in drie stappen van 30 mm over een maximale lengte van 90 mm te verstellen. Op deze manier kan zowel zittend als staand de ideale stuurpositie worden gevonden. Bij toepassing in het interieur maakt het niet uit of de stuurpomp horizontaal, verticaal of onder een andere hoek daartussen is gemonteerd.

De HS1000 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met VETUS stuurpompen van de types htp en htp…R.

De zichtbare delen van de versteleenheid zijn uitgevoerd in hoogglans gepolijst roestvast staal (AISI 316), voor de glijdende delen koos VETUS voor een slijtvaste kunststofsoort.

www.vetus.nl

Auteur

  • admin

Comments