TRYVIA 1100 Cabrio voor het eerst te zien op Boot Holland 2007

Tryvia 1250Tryvia 1250TRYVIA Jachten zal van 9 tot en met 14 februari op Boot Holland 2007 in Leeuwarden haar primeur, de TRYVIA 1100 Cabrio tentoonstellen. De werf vertelt ons dat het nieuwe model zal voortborduren op de eerdere modellen qua luxe en afwerking.

De TRYVIA 1100 heeft een multiknikspant rompvorm met waaiersteven, een lage opbouw en een grote open kuip. Het interieur wordt naar eigen zeggen zeer luxueus en wil zich daarmee onderscheiden ten opzichte van andere stalen open kuip / cabrio motorjachten in deze lengte. Door de zeer geringe kruiphoogte van 2,18 (m) is het schip geschikt voor het bevaren van de Nederlandse wateren.

Het schip wordt afgewerkt met vele ronde hoeken en massieve lijsten en het interieur is ingedeeld met o.a. een eigenaarshut met vrijstaand bed, een zeer ruime salon met dinette en een goed uitgeruste keuken met o.a. kooktoestel, afzuigkap en koelkast. De badkamer is voorzien van douche en elektrisch toilet. De grote open kuip heeft voldoende zitgelegenheid en kan worden overdekt met een cabriokap.

De TRYVIA 1100 is voorzien van een 75 PK sterke dieselmotor, boegschroef, acculader en omvormer, boiler, ankerlier en navigatieapparatuur.

Hooggepolijst RVS ontbreekt ook niet want het schip is uitgevoerd met RVS kluisgaten, RVS ankerplaat en RVS railingwerk.

Helaas was op het moment van publicatie nog geen foto van de Tryvia 1100 Cabrio beschikbaar omdat het schip nog volop in productie was. Op de foto ziet u een Tryvia 1250. De Tryvia 1100 Cabrio is qua rompvorm en design van dit type schip afgeleid, maar heeft geen vaste salon en is derhalve uitgevoerd als cabrio.

Belangrijkste kenmerken TRYVIA 1100 Cabrio:

Lengte: 11,20 (m)
Breedte: 3.80 (m)
Diepgang: 1.00 (m)
Kruiphoogte: 2,18 (m)
Waterverplaatsing: 11 (ton)
Motor: Volvo Penta 75 PK diesel (of gelijkwaardig)
Brandstof: 450 (liter)
Drinkwater: 450 (liter)
Vuilwater: 200 (liter)
   
CE-classificatie: C
Prijs: 226.000 euro incl. 19% BTW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.tryviajachten.comwww.boot-holland.nl

Auteur

  • admin

Comments