Olaf Tamm vierde fotoboek Riva motorboten is uit

Riva Olaf TammRiva Olaf TammRiva motorboot fanaten kennen de fotoboeken ‘The fascinating world of RIVA boats’ van de Duitse fotograag Olaf Tamm zeker wel. “Het zijn pareltjes… net als de Riva motorboten zelf”, zeggen de Riva adepten. “Design, materiaalkeuze en detail." Nu is ook het vierde en tevens laatste deel uit van deze limited edition. “Immagini del Momenti”... de titel alleen al ... Le bella Italia, waar niet alleen vrouwen ranke lijnen en pit hebben.

In “Immagini del Momenti” brengt Tamm met zijn foto’s de verhalen en avonturen van de klassieke Italiaanse houten mytische Riva motorjachten tot leven. Hij trok hiervoor naar Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika waar hij, de naar eigen zeggen, ongelooflijke schoonheid van de Riva motorboten tijdens uiterst uitzonderlijke momenten op de gevoelige plaat vastlegde.“Immagini del Momenti” telt 32 kleurenfoto’s en 18 zwart-wit foto’s, gespreid over 64 pagina’s. De boeken zijn in het Engels of het Italiaans en kosten 129 euro plus verzendingkosten.

Voor meer info : www.olaftamm.de en www.woodenclassics.com

Auteur

  • WaterTrends

Comments