Epifanes introduceert Aqua Marine Interieurvernis

Epifanes Aqua Marine Interieurvernis is een nieuwe hoogwaardige vernis dat Verffabriek W.Heeren & Zoon BV uit Aalsmeer met ingang van het komende seizoen zal introduceren. "Epifanes Aqua Marine Interieurvernis is geschikt voor alle houtwerk binnen, zoals betimmeringen, panelen en deuren. Tevens ook geschikt voor het onderhoud van bestaande, intacte (één- en tweecomponenten) interieursystemen. Door de bijzonder snelle overschilderbaarheid kan in relatief korte tijd en op verantwoorde wijze een fraai zijdeglans eindresultaat worden bereikt", luidt het bij W.Heeren & Zoon.

“Epifanes Aqua Marine is een bijzonder sneldrogende, krasvaste ééncomponent interieurvernis op waterbasis met een zeer fraaie satijnglans”, weet Verffabriek W. Heeren & Zoon. De vernis is goed bestand tegen alcohol en huishoudchemicaliën. Biedt een optimale vloeiing, is slijtvastheid en is geschikt voor alle houtwerk binnen.Door het ontbreken van vluchtige oplosmiddelen is bij het aanbrengen van Aqua Marine Interieurvernis vrijwel geen geurbelasting. Epifanes Aqua marine is praktisch oplosmiddelvrij en voldoet hiermee aan de ARBO norm.

Verpakking 1000ml.Uitstrijkvermogen: 12 m² per literAdviesverkoopprijs incl. btw 29,50 euro

Voor meer informatie: www.epifanes.nl

Auteur

  • WaterTrends

Comments