Facelift voor Hanse 370 en Hanse 400 van Hanse Yachts

Een goed verkopend zeiljacht op de markt brengen waar er een overvloed aan keuze is, is één ding. Het succes bestendigen is dan weer een andere zaak.Hanse Yachts dat zelf zegt dat hun Hanse 370 en Hanse 400 een waar succesnummer zijn voor de werf, gaf beide jachten dan ook recentelijk een facelift.

“Evolutie in plaats van revolutie. We hebben de Hanse 370 en Hanse 400 significant gemoderniseerd”, luidt het bij Hanse. Weet u dat beide zeiljachten nu ook te verkrijgen zijn in woestijnzand kleur. Oogt mooi, naar verluid, dat woestijnzand op het water. Wie wil zien hoe een woestijnzandkleurig jacht er uitziet kan tegenwoordig terecht op de Yacht Configurator van Hanse YachtsYacht ConfiguratorUw toekomstige wagen via het internet helemaal zelf samenstellen dat kenden we al. De kleur, het type afwerking, het specifieke model velgen en ga zo maar door. Ook bij Hanse Yachts is het tegenwoordig mogelijk om zelf uw eigen Hans zeiljacht samen te stellen. De kleur van de romp, de gebruikte houtsoort in het interieur, de kleur van de stoffen, de interieur-layout. Je kan het allemaal zelf bepalen.Hanse 370 en 400 vernieuwdTerwijl u er dan toch aan het rondneuzen bent kan u een kijkje nemen naar de vernieuwde Hanse 370 en Hanse 400. Zo moeten vier grote luiken meer licht in het salon brengen dan bij de vorige 370 en 400. Ook de twee luiken die ter hoogte van de trap geplaatst werden zorgen voor extra klaarheid en ook verluchting onderdeks.Onderdeks is ook de vloer onder handen genomen. Deze is nu bedekt met teak en er bestaat de mogelijkheid om het teakhout te combineren met kussens in gebroken wit. Hoe je interieur-layout er moet uitzien, bepaal je nagenoeg helemaal zelf met de Yacht Configurator.Wie het toch allemaal liever met zijn eigen ogen aanschouwt kan de vernieuwde Hanse 370 en Hanse 400 aanschouwen op het Salon Nautique Internationale de Paris dat van 1 tot 9 december loopt.www.hanseyachts.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments