Nieuw Bavaria 30sportHT motorjacht vanaf januari 2008

Ze zitten duidelijk niet stil op de afdeling motorjachten van de Bavaria werf. Nadat eerder dit jaar al de 33sportHT en de 37sportHT er van stapel liep, wordt in januari van volgend jaar de Bavaria 30 sport HT boven de doopvont gehouden.Het 9,6 m lange en 2,98 m brede motorjacht zal juist geteld 111.797,48 euro gaan kosten zonder BTW weliswaar.

Volledig uitgerustVoor dat geld krijgt men een zeer goed uitgerust motorjacht. De boegschroef, ankerwinch met bijhorend anker en ketting, radio/cd speler, koelkast, tweepits kookplaat, warm water boiler, douche, vuil water tank, walstroom aansluiting, batterijlader en stainless steel klampen, zijn standaard”, luidt het bij Bavaria.

KuipDe nieuw uitgedokterde kuip biedt veel zitplaats en een comfortabel zonnedek. Tegelijk werd de zitpositie van de stuurman verbeterd. Een bar in de kuip mag zeker niet ontbreken. De hardtop, met een stahoogte van 1.85 m, werd naar eigen zeggen vlotjes geïntegreerd in de sportieve en elegante lijn van de Bavaria 30sport HT.KajuitEen mahoniehouten afwerking en moderne meubelen geven het interieur een gezellig en comfortabel uitzicht. Het salon is buitenmatig groot voor een motorjacht van die afmetingen claimt Bavaria. In het salon: een functionele keukenhoek, een U-vormige zitbank die kan omgetoverd worden tot slaapbank voor twee personen en veel opbergruimte. Een aparte ruime kajuit die plaats biedt aan twee personen en een douche maken het geheel af.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments