Nieuw Bavaria 40cruiser zeiljacht vanaf januari 2008

Vorige week nog maar kondigde Bavaria hun nieuwste motorjacht aan: de Bavaria 33sport HT. De jongens van de afdeling zeiljachten op de Bavaria werf konden niet achter blijven en pakken deze week op hun beurt uit met de bouw van Bavaria’s nieuwste zeiljacht: de Bavaria 40cruiser. “De Bavaria 40cruiser krijgt een nieuwe romp en een nieuw dekplan. Het moderne design brengt traditie en functionaliteit samen tot de ultieme combinatie”, omschrijft Bavaria hun 40cruiser.

CruiserDe Bavaria 40cruiser zal vanaf januari 2008 te verkrijgen zijn voor een basisprijs van 105.126,05 euro om precies te zijn. (excl.) Voor deze som krijgt men een makkelijk en plezierig te bezeilen 12,35 m lange en 3,99 m brede cruiser onder de zeillaarzen geschoven, belooft Bavaria.Licht en luchtWat opvalt bij de Bavaria 40cruiser is het groot aantal luiken en ramen (7) op het dek. Deze moeten het salon van veel licht en de nodige ventilatie voorzien. Het salon is ruim en comfortabel ingericht. De navigatiehoek werd hertekend.De voorhut is ruim te noemen en er werd extra aandacht besteed aan opbergruimte en ventilatie. TeakDe Bavaria 40cruiser wordt uitgerust met een dubbele stuurstand en 6 Self Tailing Lewmar lieren. De spiegel opent elektrisch en wordt zwemplatform. Tenslotte wordt de aanzienlijk grote kuip standaard uitgevoerd in teak.

www.2bavaria-yachtbau.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments