Harmony Yachts lanceert zeiljacht Harmony 16 tegen lente 2008

Harmony Yachts, van de Franse groep Poncin Yachts, lanceert tegen de lente van 2008 de Harmony 16.De Harmony 16 wordt gebouwd op de romp van de Harmony 52-5 die midden 2007 te water werd gelaten en ondertussen zijn deugdelijkheid tijdens verscheidene oceaanoversteken al bewezen heeft.

Art DécoDe Harmony 16 zal vooral die zeilers kunnen bekoren die hun zeiljacht als hun huis en hun thuis aanzien. Het interieur baadt in de Art Déco stijl van de transatlantische Franse schepen van de jaren ’30.De Harmony zal voor het eerst virtueel voorgesteld worden op de salons van Parijs, Londen en Düsseldorf. Aan de hand van enkele opgestelde meubelstukken zullen toekomstige kopers de sfeer van hun toch wel uniek interieur kunnen opsnuiven.

RustAlhoewel navigatie hoek, keuken, salon-bar en slaapcabines visueel met elkaar in verbinding staan zijn ze toch afgescheiden van elkaar. De Harmony 16 is voor koppels die elk op zich graag van hun eigen privacy en rustige momenten genieten, maar ondertussen toch ook de mogelijkheid biedt om de kinderen of vrienden mee aan boord te nemen.RuimteRuimte genoeg aan boord van de 16.30 m lange en 4.60 meter brede Harmony 16. In de voorsteven de eigenaarscabine . In achtersteven is er aan bakboord een tweede ruime slaapcabine met douche. Aan stuurboordzijde is er naast de hangkast voor de natte kledij ook nog ruimte genoeg om bijvoorbeeld een klein werkatelier in onder te brengen, een fiets in op te bergen of zelfs de wasmachine te plaatsen.Een grootzeil en genua, samen goed voor 130m² zorgen voor de voortstuwing van de Harmony 16 wanneer de 110 pk diesel of diesel/elektrische motor wordt afgelegd.Voor meer info: www.poncinyachts.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments