Contest Yachts in zee met Yacht Painting Medemblik

Contest Yachts in zee met Yacht Painting MedemblikContest Yachts werkt sinds 1 september jongstleden samen met Yacht Painting Medemblik. Deze nieuwe tak van Yacht Painting Lelystad gaat het spuitwerk van alle nieuwe Contest zeiljachten verzorgen. Dit zal gebeuren vanuit de bestaande spuitcabines van het bedrijf MYS dat onderdeel is van de Contest Groep.

Naast het spuitwerk van nieuwe jachten, is Yacht Painting Medemblik ook gespecialiseerd in herstel van spuitwerk van gebruikte schepen of schepen die schade hebben opgelopen. Yacht Painting Medemblik bedient zowel de professionele als particuliere markt.

"Yacht Painting Lelystad heeft jarenlange, specialistische ervaring op het gebied van spuitwerk. We zijn dan ook erg blij dat hieruit Yacht Painting Medemblik is voortgekomen. Voor onze jachten willen wij op alle fronten de beste kwaliteit en deze partij heeft bewezen dat op hun vakgebied ook al jaren te bieden. Bovendien is het een zeer enthousiast team en vooruitstrevend bedrijf en dat sluit goed aan bij onze bedrijfsfilosofie," aldus Arjen Conijn van Contest Yachts.

Labels

Auteur

  • admin

Comments