Harken introduceert zeilhandschoenen voor jeugdzeilers en kinderen

Harken zeilhandschoenen voor jeugdzeilers - RozeIn het rijtje van onze kerst cadeautips komt Harken juist op tijd met kleurrijke zeilhandschoenen voor jeugdzeilers. De Junior Spectrum Glove is uitermate geschikt voor de actieve bediening van schoten op open boten. Het praktische en lichtgewicht ontwerp past goed om kleinere handen en beschermt ze tegen vermoeidheid. Distributeur On Deck levert ze in de kleuren roze en blauw. De verkoopprijs in de winkel bedraagt 24,95 euro.

Dankzij het lipje aan de binnenzijde van de pols, glijden de Junior Spectrum handschoenen in een handomdraai om de vingers.

Harken zeilhandschoenen voor jeugdzeilers - blauwHarken zeilhandschoenen voor jeugdzeilers - blauw

De palmzijde is van het synthetische leer ‘Black Magic’ gemaakt. Dat verhoogt de slijtvastheid en dus de duurzaamheid van de handschoen. Bovendien hebben de jongeren een betere grip.

De bovenzijde is voorzien van een ademende en snel drogende stretchstof. De vingertoppen zijn versterkt en het starthorloge zit ook niet meer in de weg. Daarvoor is de speciale uitsnit bij de pols bedoeld.

www.harkensailinggear.com

Labels

Auteur

  • admin

Comments