Larson Cabrio 370 Day Cruiser nieuw van Larson Boats

Het Amerikaanse Larson Boats viert in 2008 zijn 95ste verjaardag. Dit viert de motorjachtwerf met onder andere de nieuwe Cabrio 370 Day Cruiser en een totaal vernieuwde website. “Surf doorheen onze website en het enige wat ontbreekt om u echt aan boord te voelen, is het voelen van de wind in uw haren”, verkopen de Amerikanen hun nieuwste internetontwikkeling.

Cabrio 370 DCBelangrijker voor de motorbootfanaten dan een vernieuwde website is de lancering in 2008 van de Larson Cabrio 370 Day Cruiser. De Cabrio 370 DC is, afgaand op de nieuwe website natuurlijk,…. af, al zeggen we het zelf. 11,3 m lang en 3,96 m breed. Een stahoogte van maar liefst 1,91 m. Slaapplaats voor z’n zessen. Een écht luxueus interieur. Een 32 inch flatscreen, dvd speler, Clarion Marine stereo, cd wisselaar, wijnkoeler, ijsmachine, koelkast, blender…840 pkOh ja, er kan ook nog mee gevaren worden. Hiervoor kan de Cabrio 370 DC geleverd worden met twee MerCruiser of Volvo Penta inboard motoren goed voor 840 pk. Er bestaat ook de mogelijkheid om twee 370 pk Volvo Penta D6 dieselmotoren aan boord te halen. Power genoeg voor deze 7.620 kg wegende Cabrio 370 Day Cruiser.Ontdek de nieuwe website en de nieuwste Larson motorjachten: www.larsonboats.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments