Rivarama: van motorjacht tot parfum

Geef toe. De Riva motorjachten hebben iets… “Onconventioneel, elegant, origineel en geraffineerd”, luidt het bij het Italiaanse Riva.Mannen die dezelfde uitstraling naar buiten willen brengen, moeten eens de nieuwste parfum van Riva proberen die luistert naar de naam: Rivarama. “even geraffineerd charmant en klassevol als het gelijknamige motorjacht”, zegt Riva.De Rivarama parfum zit verpakt in een verfijnd handgemaakt doosje met het Riva logo op. De fles wordt afgesloten met een gechromeerde dop die het stuurwiel van het Rivarama motorjacht voorstelt. Met “Rivarama” is Riva al aan zijn derde parfum toe. Eerder bracht de motorjachtbouwer al “Follia di Aquarama” en “L’Altra Folia” op de markt eveneens genoemd naar de gelijknamige motorjachten.

Een idee van WaterTrends voor onder de kerstboom

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments