Marquis Yachts lanceert Marquis 500 Sport Coupé

Het Amerikaanse Marquis Yachts International, met een vestiging in Monte Carlo - Monaco, lanceert na het succes van de Marquis 420 SC komende lente hun nieuwste motorjacht de Marquis 500 Sport Coupé.

“De samenwerking tussen Marquis Yachts International en de prestigieuze Italiaanse designers Nuvolari & Lenard levert ons een onuitputtelijke bron van inspiratie op. Het resultaat van de samenwerking is de Marquis 500 Sport Coupé. Een stijl- en kwaliteitsvolle trendsetter die in geen enkele haven waar ook ter wereld zal misstaan”, omschrijft Marquis Yachts hun nieuwste motorjacht. ZonnekloppersDe Marquis Sport Coupé wordt een motorjacht voor de zonnekloppers. Wie in het salon zit, krijgt door het grote zonnedak het gevoel in een solarium te vertoeven. De zon krijgt via de vele ramen en het zonnedak toegang tot heel het salon. Nu de winter in onze contreien zijn intrede doet, kunnen we ons voorstellen dat het zalig vertoeven moet zijn op de Marquis 500 SC wanneer de zon van de partij is.Slaapplaats voor 8Salon, kuip, stuurpost en keuken liggen allen op hetzelfde niveau. Geen trappen dus, wat bijdraagt tot een zeer ruimtelijk gevoel op de 15,15 meter lang en 4,65 m brede Marquis 500 SC.Onderdeks bevindt zich de eigenaarscabine en twee gastencabines elk met hun douchecabine. Er is plaats om met zijn zessen te slapen en optioneel ook met acht personen.37 knopen“Een mooi jacht tekenen en bouwen is niet genoeg. De Marquis 500 SC zal ook tegemoet komen aan alle verzuchtingen op vlak van vaareigenschappen van de meest veeleisende eigenaars”, maken ze zich in Monaco sterk. “De 50 voeter wordt voortgestuwd door drie Volvo Diesel IPS 600 motoren die garant staan voor een topsnelheid van 37 knopen. Aanmeren in zelfs smalle boxen wordt kinderspel met behulp van de IPS joystick. De nieuwe 500 SC kreeg het CE-Class A certificaat mee wat toelaat om ook op onze vaak wat ruwere Noordzee in alle veiligheid te gaan spelevaren.Wie niet kan wachten op de lente om de nieuwe Marquis 500 SC te gaan bewonerden, kan in februari al terecht op de Miami International Boat Show.www.marquisyachts.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments