Handige Zwitserse zeilersmessen voor onder de kerstboom

Wie kent er niet de zogenaamde “Zwitserse messen”? Wie als jonge snaak zo’n rood mes met dat Zwitsers schildje op in zijn broekzak steken had, was wel echt dé man.Een echte avonturier want je kon echt alles doen met zo’n Zwitsers mes. Een touw of een twijgje door snijden dat in je weg hing, een schroef vastzetten, een flesje cola opentrekken. Het stelde allemaal niet het minste probleem met je Zwitsers mes op zak. Je zou integendeel al eens een schroefje extra losdraaien tot ergernis van vaderlief om toch maar je mes te kunnen bovenhalen. Victorinox, de fabrikant die de originele Swiss Army knife messen vervaardigt, heeft ook twee zeilersmessen in zijn assortiment. zitten. Vooreerst is er de Helmsman met 13 functies. De Skipper heeft 17 functies aan boord. Beide multifunctionele messen zijn ingeklapt slechts 11,1 cm lang en vervaardigt uit roestvrij staal.

Helsman- groot 3/4 gekarteld mes met vergrendeling- Philips kruiskop schroevendraaier- grote schroevendraaier- kleine schroevendraaier- sluiting opener- marlpriem- blikopener- flessenopener- draad stripper- priem- sleutelring- pincet- tandenstoker

 

Skipper

- groot 3/4 gekarteld mes met vergrendeling- Philips kruiskop schroevendraaier- schroevendraaier- kleine schroevendraaier- sluiting opener- marl priem- blikopener- flessenopener- draad stripper- priem- sleutelring- pincet- tandenstoker- kurkentrekker- tang- draadtang- krimptang

Een geschenkidee van WaterTrends voor onder de kerstboom

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments