Hall Spars & Rigging gaat uitbreiden naar Nieuw Zeeland

Hall SparsEric Hall, de algemeen directeur van Hall Spars & Rigging, heeft op 13 november een intentieverklaring getekend om Matrix Masts, gevestigd in Auckland (Nieuw Zeeland), over te nemen. Wanneer alle formaliteiten zijn afgerond (naar verwachting medio december), zal de Matrix masten fabriek verder opereren onder de naam Hall Spars. De Matrix Masts eigenaars Garry Hassall en Murray Jones zullen in dienst blijven als beheerspartners in het nieuwe bedrijf, wel met een sterk verminderd aandelen belang.

De Britse America's Cup uitdager Team Origin had eerder al een contract ondertekend met Matrix Masts om hun masten te vervaardigen voor hun America's Cup boten. Halls Spars was ook de mastenleverancier voor het winnende America's Cup team Alinghi.

Eric Hall: “Wether the client is in the U.S., Europe, the Mediterranean or the Pacific Rim, Halls Spars has a facility and service team nearby”

Met de inlijving van een mastenbouwer “down under” is Hall Spars er in nu geslaagd om wereldwijde ondersteuning te kunnen geven aan haar klanten.

Hall Spars & Rigging exploiteert momenteel fabrieken in de Verenigde Staten en Nederland.

www.hallspars.com

Auteur

  • admin

Comments