Nieuw interieur voor Hanse 350 en Hanse 400

De Hanse Yachts ontwerpers hebben zich recentelijk aan de tekentafel gezet om een nieuw interieur uit te tekenen voor de Hanse 350 en de Hanse 400. Hierbij werd terdege rekening gehouden met de opmerkingen van de dealers, de bezoekers aan de boot shows en zeker ook de eigenaars van een Hanse zeiljacht. “Bij ons worden zeiljachten niet alleen ontwikkeld op de tekentafel, maar evenzeer op het water”, luidt het bij Hanse Yachts

Hanse 350Voor de nieuwe Hanse 350 werd extra veel hout verwerkt in het interieur wat een zeer warm gezellige gevoel moet geven. Belangrijk is dat de natte cel naar achteren werd verschoven. Hierdoor werd het salon ruimer wat de mogelijkheid creëerde om ruimere zetels te installeren.

 

Hanse 400Ook in het interieur van de nieuwe Hanse 400 verdween de natte cel van voor naar achter. Dit gaf de ontwerpers de ruimte om een volledig nieuwe kajuit vooraan het zeiljacht te ontwerpen. Er is nu plaats voor een extra tafel met zetel die dienst kan doen als bureau. Ook werd meer opbergruimte in de kajuit gecreëerd en dan met name door middel van nieuwe schoven.Wie de vernieuwde Hanse 350 en 400 onder de loupe wil nemen en ontdekken welke mogelijk cabine-indelingen mogelijk zijn, kan terecht op www.hanseyachts.com.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments