Mulder Shipyard kent een sterke internationale groei

Mulder 68 ConvertibleDe Nederlandse scheepswerf Mulder Shipyard slaat haar vleugels internationaal verder uit met nieuwe orders uit Duitsland en Spanje. Leveringen onlangs aan New Zeeland, Italië, Rusland en een geplande levering van een aan een opdrachtgever uit Egypte, geven aan dat de aluminium jachten van Mulder Shipyard vanuit het buitenland sterk in de belangstelling staan.

Mulder verkocht in de laatste maanden twee nieuwe aluminium Convertible jachten, namelijk een Mulder 59 Convertible en een Mulder 68 Convertible (zie foto boven).

De nieuwe Mulder 68 zal haar debuut maken in Noord Spanje. Het jacht krijgt een donkerblauwe romp met een off-white opbouw. Met twee Cat C18 motoren van elk 1015pk zal het jacht een topsnelheid bereiken van 30 knopen.

Mulder 92 FlybridgeMulder 92 Flybridge

Het interieur van de Mulder 68 wordt afgewerkt in kersenhout. Zoals ieder Convertible jacht van Mulder Shipyard zal ook dit jacht een grote tendergarage krijgen in het achterschip met een hydraulisch te openen deur. Het jacht zal in 2009 worden geleverd en koers zetten naar Spanje.

Mulder 59 Convertible

De nieuwe Mulder 59 Convertible zal in 2010 geleverd worden aan een Nederlandse opdrachtgever. Met twee Volvo D9 motoren van elke 575pk zal dit jacht een topsnelheid bereiken van 24 knopen.

"We zijn een innoverende Nederlandse werf en onze jachten staan bekend om een hoogwaardige kwalitatieve afwerking en de goede vaareigenschappen op hogere snelheden" volgens eigenaar D. Mulder.

"We hebben de keuze gemaakt internationaal meer aan de weg te timmeren. Maar het feit dat in een zeer concurrerende markt onze jachten ook internationaal nu zo goed gewaardeerd worden, vervult me met een gevoel van trots."

Mulder 73 Wheelhouse

Mulder 73 WheelhouseMulder 73 Wheelhouse

In het begin van 2007 werd een aluminium Mulder 73 Wheelhouse geleverd aan een Zwitserse eigenaar en binnenkort zal een nieuwe 73 worden geleverd aan een opdrachtgever uit Italië.

De Mulder 73 Wheelhouse heeft hierdoor veel aandacht getrokken, wat ertoe geleid heeft dat ook klanten uit Duitsland, Nederland en wederom Italië hebben gekozen voor dit elegante aluminium jacht.

Mulder 63 Wheelhous

Tevens heeft recent een Mulder 63 Wheelhouse koers gezet richting de Middelandse Zee.

Verder heeft Mulder Shipyard een Mulder 92 Flybridge in aanbouw, die in 2008 geleverd zal worden aan een opdrachtgever uit Egypte.

Eigenaar D. Mulder: "Mulder Shipyard treft momenteel verschillende maatregelen om ook in de toekomst te kunnen blijven voldoen aan de sterk groeiende vraag. Vorig jaar hebben we nog een compleet nieuwe timmerafdeling geopend. Nu denken we na over verdere uitbreidingen."

www.muldershipyard.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments