Zyon Sailing sportbril geeft duidelijk zicht op uw LCD instrumenten

De Italiaanse sportbrillenfabrikant Rudy Project heeft een nieuwe zonnebril uit, speciaal ontwikkeld voor de watersporters. De naam Zyon Sailing verraadt het al. Hij is specifiek ontworpen voor zeilers.LCD“De Zyon Sailing biedt niet alleen de perfecte bescherming tegen direct zonlicht en reflecties, maar door de speciaal gepolariseerde glazen kan men met de Zyon Sailing in alle lichtomstandigheden merkelijk duidelijker de gegevens van de LCD instrumenten aflezen”, zegt Rudy Barbazza, stichter en grote baas van Rudy Project.Een geschenktip van WaterTrends voor onder de kerstboom.Zijn eigenste Rudy Project Sailing Team is alvast zéér tevreden over de Zyon Sailing. Ze zetten hem op tijdens de afgelopen Latium Match cup die in september in Fiumincino-Roma werd gevaren. Het team behield heel de race klaarblijkelijk een klare kijk op de zaak en werd derdes. Kleurrijk comfortDe Zyon Sailing is vervaardigd uit ultra licht Grilamid en weegt daarom amper 29 gram. Hij is leverbaar in het wit en mat zwart. Voor de glazen die makkelijk in en uit worden gehaald, is er keuze uit 15 verschillende kleuren al dan niet in het onbreekbare Impact X glas. Het verstelbare neusstuk kan in 4 kleuren verkregen worden. Aan de zijkanten zijn nog extra wegneembare beschermingsstukken voorzien. Deze zijn te verkrijgen in het rood, wit en zwart. Al wat metalen onderdelen zijn, werd in corrosievrij stainless staal gemaakt.De Zyon Sailing zal rond de 260 euro draaienwww.rudyproject.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments