On Deck exclusief distributeur van FSE Robline in Benelux

On Deck (voorheen LA84) is sinds de nazomer van 2007 exclusief distributeur van FSE Robline in de Benelux. Daarmee verstevigt On Deck zijn positie als touwleverancier van de Benelux landen. Het assortiment bestaat inmiddels uit de bekende merken Marlow, Maffioli, het eigen merk U-Rope en nu dus ook FSE Robline. FSE Robline uit Oostenrijk is al meer dan 200 jaar één van de meest toonaangevende touwwerkfabrikanten ter wereld. De collectie is zeer uitgebreid en altijd in ontwikkeling.

Dankzij een nauwe samenwerking met zeilteams in ondermeer de America’s Cup en de Volvo Ocean Race, wordt het touwwerk continu verder ontwikkelend en verbeterd. Dit leidt tot kwalitatief zeer hoogwaardige producten. FSE Robline heeft fabrieken staan in Oostenrijk en Tsjechië. Onlangs nam het bedrijf tevens de grote Amerikaanse touwfabriek New England Ropes over.

www.on-deck.nl www.fse-robline.com

Auteur

  • admin

Comments