Victorinox ST 5000: uurwerk met digitaal kompas

Met het Victorinox ST 5000 uurwerk van het gerenommeerde Zwitserse Victorinox Swiss Army bent u er zeker van dat u er nooit het noorden zal bij verliezen of uit koers geraken.De ST 5000 is uitgerust met een digitaal kompas dat met LEDS aangeeft waar het noorden is. Het uurwerk geeft u niet alleen aan welke koers u volgt, maar is tevens in staat om u te helpen bij het behouden van de juiste koers. U richt het uurwerk in de richting waar u heen wil en met een druk op de knop wordt de koers vastgelegd en vastgehouden. Een visueel en auditief signaal geeft aan wanneer u van uw koers afwijkt.Opdat magnetische velden geen invloed zouden hebben op het kompas is de Victorinox uit titanium vervaardigd. Het uurwerk is waterdicht tot 50 meter.Een idee misschien voor onder de kerstboom. Prijs : rond de 400 euro.www.victorinoxswissarmy.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments