Wifistick® - In de boot toegang tot WiFi hotspots

Wifistick®Om gebruik te kunnen maken van het snel groeiende aantal WiFi hotspots in jachthavens is een goede draadloze verbinding met een hotspot noodzakelijk. De tijd dat u hiervoor met een laptop boven het hoofd op het voordek moest staan is voorbij: u kunt nu gebruik maken van de Wifistick®.

De Wifistick® bestaat uit een handzame geavanceerde antenne met ingebouwde WiFi radio. Wilt u het internet op, dan plaatst u de Wifistick® buiten en verbindt deze binnen met een vijf meter lange kabel met de USB poort van de computer.

Online IN de boot

Na het plaatsen van de wifistick® heeft u IN de boot toegang tot het volledige internet zoals u dat thuis gewend bent. Weerkaarten, e-mail of MSN, werk of privé, u bent aan boord gewoon online. Zonder last van zon of regen.

Goede prestaties

De Wifistick® is handzaam, solide, waterdicht en geschikt voor maritieme omstandigheden. Volgens de fabrikant zijn de prestaties van de wifistick® tot dertig keer beter dan een in een laptop ingebouwde WiFi kaart/antenne. Het bereik van de Wifistick® zou in open gebieden oplopen tot meer dan een zeemijl, zodat u op veel plaatsen niet eens in de haven hoeft te liggen om het internet op te kunnen. WaterTrends heeft dit echter nog niet kunnen testen.

Handige bevestiging

De Wifistick® is voorzien van een handig bevestigingssysteem. U klemt de Wifistick® met drie buigbare pootjes op vrijwel elke plaats buiten aan boord vast (zeereling, windscherm, stuurwiel, verstaging) zodat u op de beste plek de verbinding tot stand kunt brengen. Een meter verplaatsen kan het verschil zijn tussen een trage en een snelle verbinding!

Leverbaar vanaf 4 maart 2008

De Wifistick® beleeft de wereldprimeur op 04 maart 2008 tijdens de Hiswa op standnummer 01.115 (Europahal) en is vanaf die datum ook leverbaar via www.wittezeiltjes.nl De verkoopprijs bedraagt € 269,- inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

De wifistick® heeft een jaar lang volledige garantie.

Auteur

  • admin

Comments