Zeydon verhuist naar nieuwe en grotere productiehal in Arendonk

Zeydon verhuistNa 3 jaar ontwikkeling, bouwen en een positieve kijk op de mogelijke groei in de toekomst heeft het Belgische Zeydon doen besluiten om te verhuizen naar een grotere productiehal in Arendonk. De Nieuwe productiehal meet 5000 m² en sluit aan bij het kantoor gedeelte van nog eens een 700m². State-of-the-art productiemethoden, inclusief een 24 meter lange bakoven zijn nu operationeel en zullen bijdragen aan de kwaliteit van de Zeydon Z60's die in aanbouw zijn.

"Wij zijn van mening dat aantrekkelijke en adequate voorzieningen een materiële invloed krijgen op de waarde van ons bedrijf en de kwaliteit van onze jachten. Deze aanzienlijke en blijvende investeringen moet een sterke toekomst creëren voor ons bedrijf, voor onze werknemers en onze klanten." aldus Ben Van Hool, de directeur van Zeydon.

Zeydon Z60 in aanbouwZeydon Z60 in aanbouwDe nieuwe faciliteiten in Arendonk zorgen ervoor dat Zeydon haar productiecapaciteit kan verhogen en verzekert ook flexibele en snelle reacties op de botenmarkt voor de volgende jaren. Indien vandaag besteld, is Zeydon nu een van de weinige botenbouw bedrijven die een leveringen kan garanderen vóór 2010. De nieuwe productiehal moet ook voor een intensiever contact zorgen met de klanten.

Het nieuwe Zeydon scheepswerf adres is Hoge Mauw 170, B - 2370 Arendonk, België. De telefoon, fax en e - mail zijn ongewijzigd gebleven.http://www.zeydon.com

Labels

Auteur

  • admin

Comments