Furlex familie breidt uit met Furlex 50S

Furlex 50S

Deze Furlex 50S is lichter in gewicht, kleiner in omvang en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voor kieljachten van ca 21-26voet met een 4 of 5mm voorstag. De Seldén filosofie blijft gelijk, een systeem waarbij geen concessies aan de kwaliteit zijn gedaan en in dezelfde stijl als de huidige Furlex series.

De Furlex 50S heeft een rvs kogelgelagerde as, valwartel met distributie lagering en een dyneema® valoog. Aërodynamisch voorstagprofiel en een kunststof binnenprofiel als isolatie en voor optimale lagering.

Als compleet pakket geleverd inclusief voorstag, valgeleider, reeflijn 6m, zeilgeleider en een geleidekatrol.

Leverbaar vanaf 1 maart 2008.

De prijs van de Furlex 50S in 4mm: vanaf 625 euro inclusief BTW. ( 30% lager dan de Furlex 100S voor 4mm. )

Voor meer informatie: Seldén Mid Europe Brouwershaven

Auteur

  • admin

Comments