Silvestris lanceert Limited Edition van 23’ Sports Cabriolet op Miljonair Fair 2007

Silvestris 23’ Sports CabrioletBeperkte oplage van vijf exemplaren van 560pk, 100plus km/u speedboat.

Met de lancering van een ultrasportieve en gelimiteerde editie van de revolutionaire 23’ Sports Cabriolet sluit Silvestris Aquamotive het introductiejaar van de speedboat op grootse wijze af.

Tijdens de Miljonair Fair 2007 wordt de imposante Limited Edition aan het publiek voorgesteld, met als kloppend hart een 560 pk leverende 8,1 liter V8 motor. Deze motor stuwt de boot voort naar een topsnelheid van meer dan 100 km/u.

De Limited Edition is één van de meest bijzondere eyecatchers van Miljonair Fair 2007, die van 6 tot en met 10 december plaatsvindt in de RAI te Amsterdam. Tijdens de conventie lanceert de Nederlandse ‘Haute Motive’ specialist tevens een unieke ‘Arrive & Drive’ service.

Nautische Haute Couture

Silvestris limited editionSilvestris 23’ Sports Cabriolet

De gelimiteerde editie van de high performance Sports Cabriolet wordt in een oplage van slechts vijf stuks gebouwd en is zowel technologisch als esthetisch het toonbeeld van Nederlands vakmanschap en gedrevenheid.

Met zijn volledig lederen interieur, de automatisch afsluitbare zitcompartimenten en zijn gepatenteerde rompconstructie, die onlangs nog genomineerd werd voor de Maritime Innovation Award 2007, prikkelt de gloednieuwe creatie op de miljonairsconventie opnieuw de zintuigen.

Maarten de Bruijn, directielid en ontwerper van de Silvestris:

“Zoals de mensen van ons gewend zijn hebben we voor de ontwikkeling van deze ultrasportieve editie inspiratie opgedaan in de rijke autohistorie. Door de bijzondere kleurstelling brengen we een ode aan de mooiste auto uit de automobielgeschiedenis, de Bugatti Type 35. De karakteristieke striping refereert aan de legendarische Le Mans racers van weleer.”

Silvestris ‘Arrive & Drive’ service

Silvestris 23’ Sports Cabriolet

De Limited Edition is niet het enige wapenfeit, waarmee Silvestris Aquamotive tijdens de Miljonair Fair de harten van de bezoekers wil stelen. De Nederlandse ‘Haute Motive’ specialist biedt binnenkort de unieke ‘Arrive & Drive’ service, die het bezit van een Silvestris wel heel aangenaam maakt.

Met ‘Arrive & Drive’ komt het bedrijf tegemoet aan de gepassioneerde watersportliefhebber, die wel de lusten maar niet de lasten wil hebben van het bezit van een bijzondere speedboat.

Zonder de romsplomp van het transport en onderhoud van de boot kan de eigenaar simpelweg een etmaal van tevoren het speciale servicenummer bellen, waarna de boot volledig geserviced en afgetankt op de verlangde locatie klaarligt. Ook het hebben van een, vaak schaarse, ligplaats is hiermee overbodig geworden.

Silvestris is voor deze service een partnerschap aangegaan met Professional Boat Care uit Loosdrecht.

De ‘Arrive & Drive’-service kent haar feestelijke launch tijdens de VIP-avond van de Miljonair Fair en is een gat in de markt, zo weet Jan Willem Schoenmakers, directielid van Silvestris Aquamotive:

“We hebben gemerkt dat er binnen onze klantenkring een grote behoefte bestaat om de handling uit handen te geven. De beperkte tijd die men vaak heeft om zich te ontspannen, kan zo volledig aan het varen opgaan. Met deze service brengt Silvestris als eerste de megajachtbeleving naar de plezierjachtenwereld!”

www.silvestris.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments