Zeilers en motorbootvaarders zijn betere minnaars!

Vele zeilers en motorvaarders wisten het eigenlijk al veel langer, maar nu staat het eindelijk zwart op wit op papier. Zij die vaak op een zeil- of motorboot vertoeven zijn betere minnaars en hebben dan ook betere sex.Tot deze bevindingen kwam de Amerikaanse botenmakelaar DiscoverBoating. Zij vroegen aan 1.000 booteigenaars en niet-eigenaars of ze tevreden waren over hun sexleven. Twee-derden van de booteigenaars stelden tevreden en zelfs zéér tevreden te zijn over hun sexleven. Van zij die geen boot hebben, waren slechts een kleine helft tevreden over hun sexbeleving.

Wat maakt zeilers en motorvaarders nu tot betere minnaars?Een tochtje met zeil- of motorboot is bovenal ontspannend. Zorgen worden op de kade achtergelaten.  Een boottocht maak je met vrienden en vriendinnen of toch minstens met hij of zij die je wel eens beter zou willen leren kennen. Neem daarbij een ondergaande zon, misschien wel een glaasje koele witte wijn in de hand en er hangt zo romantiek in de kuip.

Niet vergeten ook dat watersporters meestal in goede lichamelijke conditie verkeren. Niet onbelangrijk voor het behagen van je partner. Zo vonden 85 procent van de booteigenaars dat ze fysiek tip top in orde waren. Slechts 50 procent niet-eigenaars deelde dezelfde mening.Zeilers en motorbootvaarders hebben vaak ook een gezonde portie zelfvertrouwen. Het blijken nogal vaak 'leiders'-types te zijn. Zo vonden 76 procent van de booteigenaars dat zij in hun vriendenkring eigenlijk wel de leiders van de bende zijn, tegenover 69 procent bij de niet-eigenaars.

Of het nu eindelijk vaststaande feit betere minnaars te zijn er iets mee te laken heeft, werd niet gespecifieerd, maar 75 procent van de booteigenaars zei ook een gelukkig huwelijk te hebben. Bij de niet-eigenaars was dit toch ook nog zo'n 70 procent, ondanks de naar hun eigen zeggen mindere sex.

Redenen genoeg dus om zich een zeilboot of motorboot aan te schaffen besluit de Amerikaanse botenmakelaar DiscoverBoating.

Auteur

  • WaterTrends

Comments