Vaaratlas Midden-Nederland bundelt handig vaarkaart en vaarinformatie

Vaaratlas 2007Vaaratlas 2007Hij is uit de nieuwe Schipper Vaaratlas 2007 Midden-Nederland. Geen dure onhandige combinatie meer van verschillende kaarten, die nog eens aangevuld moeten worden met boeken om de nodige vaarinformatie samen te krijgen op de kaarttafel."De Vaaratlas is een handig boekwerk in overzichtelijk, duidelijk A3 formaat (schaal 1:50.000) waarin de watersporter in één oogopslag alle informatie terugvindt", zegt Michel van der Stoep van Eurocatografie in het Nederlandse Hendrik-Ido-Ambacht.

De Schipper Vaaratlas is een uiterst praktisch handboek dat in één oogopslag informatie geeft over de vaarroute én alle andere zaken die voor een watersporter van belang zijn. Denk hierbij aan openingstijden, contactinformatie van jachthavens, sluisinformatie en informatie over lokale watersportwinkels. Daarnaast zijn ook alle reglementen opgenomen die een watersporter verplicht is aan boord te hebben.

Tot nu toe was al deze informatie te vinden in drie losse uitgaven. De Vaaratlas brengt alles overzichtelijk bijeen in één handzaam boekwerk.

Midden-Nederland gebiedMidden-Nederland gebied

Midden-NederlandIn 34 kaarten krijgt u in de Vaaratlas heel Midden-Nederland onder uw boeg geschoven. Van Sneek tot Utrecht. Van Den Helder tot Zwolle inclusief het IJsselmeer en Markermeer. De Vaaratlas zal dit jaar voor het eerst heel Nederland bedekken. Midden maart worden ook de Vaaratlas Noord-Nederland (inclusief de Waddenzee) en Vaaratlas Zuid-Nederland (Zeeuwse wateren) verwacht.

De Schipper Vaaratlas Midden-Nederland is makkelijk te bestellen bij Bol.com:
" >Schipper VaarAtlas / 2007 / deel Midden-Nederland

Auteur

  • WaterTrends

Comments