Klassiekers en retro motorboten op online boat show

Online Classic Boat ShowOnline Classic Boat ShowEen bootbeurs met alle nieuw gebouwde klassiekers en retro motorboten die 24 uur, 7 dagen en 365 dagen open is en op de koop toe kosteloos is voor de bezoekers? Ze bestaat: new.woodenclassics.com

De wereldwijde revival van klassieke houten motorboten heeft inmiddels geleid tot circa 300 nieuwe boten welke allen zijn geïnspireerd door de stijl en ontwerpen uit het midden van de laatste eeuw. Professionele werven uit de gehele wereld hebben inmiddels schitterende ontwerpen gemaakt en gebouwd.

In de Online Classic Boat Show op WoodenClassics.com worden al deze boten getoond. Geïnteresseerden en kopers krijgen een volledig overzicht van wat er op de markt is.

De boten in de Online Classic Boat Show zijn gekwalificeerd als snelle motorboten met een maximale lengte van 13 meter / 38 voet. Ze hebben een duidelijke klassieke of retro stijl geïnspireerd door de houten klassiekers uit de vorige eeuw.

De ‘tentoongestelde’ boten zijn onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën:Open Sportboten, Sport Kruisers en Sport Jachten.Door deze categorieën en subcategorieën is het voor de website bezoeker eenvoudiger om terecht te komen bij zijn gewenste boottype. Een uitgebreide zoekfunctie maakt het mogelijk te filteren op materiaal, lengte, motorisering, land van herkomst en overige belangrijke bootspecificaties.

www.new.woodenclassics.comwww.woodenclassics.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments