Droge voeten met Ronstan CL66 zeillaarzen

Ronstan CL66Ronstan CL66Het Australische Ronstan pakt deze week ook in onze contreien uit met hun nieuwe CL66 zeillaarzen. "Droge voeten gegarandeerd in zelfs de slechtste weersomstandigheden' laten die van down under weten.

Een van hun medewerkers kan het weten. Sales manager Peter Dowdney droeg als test de zeillaarzen tijdens de Sydney-Hobart 2006. Na zijn race aan boord van de 42 voeter Wedgetailte wist Peter te zeggen dat de nieuwe CL66 met glans de vuur-, of beter gezegd, de waterproef had doorstaan. Droge voeten, niet weggeschoven en geen schade opgelopen. Zeer degelijk en deugdelijk dus die nieuwe Ronstan CL66 zeillaarzen oordeelde het proefkonijn.

Ronstan ontwikkelde deze laarzen voor de vrijetijdszeiler en de wedstrijdzeiler die nu niet onmiddellijk van plan is om de oceanen te bedwingen, maar het wat dichter bij de kust zoekt. Daarnaast zegt Ronstan is deze laars ook perfect geschikt voor de sportvissers.

De drie-kwarts laars biedt comfort, warmte en is waterdicht. Verder garandeert Ronstan een uitstekende grip. Een uitneembare inlegzool geeft extra steun. Bovenaan zijn ze goed afsluitbaar. De zones aan de tenen, enkel en hiel zijn verstevigd en kunnen dus tegen een stootje.

De Ronstan CL66 is enkel maar in grijs/zwarte uitvoering te verkrijgen. "De laars past dan ook perfect bij onze zeilkleding", zegt sales manager Peter. Een echte verkoper dus.

www.ronstan.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments