Musto thermische onderkleding garandeert geurvrij zeilen

Musto 'Silver Ion'Musto 'Silver Ion'Als we de ontwerpers van zeilkleding van Musto mogen geloven, is het gedaan met onwelriekende zweetgeurtjes tijdens winterse zeiltochten.Het nieuwe gamma thermische onderkleding van Musto, dat luistert naar de naam 'Silver Ion', garandeert 'geurvrij' zeilen.

Daarnaast houdt het het zweet van het lichaam af waardoor men niet afkoelt en houdt het de warmte binnen zoals van goede thermische onderkleding verwacht wordt.

Zelf al is men voluit gegaan tijdens de zeilwedstrijden in de winter, met de Musto Silver Ion reeks zou het niet mogen gebeuren dat men vieze blikken krijgt aan de toog omdat men na aanmeren vergeten is zich even met z'n Iceberg te parfumeren.

HandigMenig watersporter is de uitvinder van de thermische onderkleding al dankbaar geweest. Gedaan met de vier dikke truien over elkaar. Warmte gaf het enigszins wel, maar van bewegingsvrijheid was er geen sprake meer. Velen zagen er uit als een bodybuilder en kregen, zoals bij die mannen wel vaker het geval is, hun armen niet meer naar beneden. Stoer staat het wel. Handig iets anders.

ZweetWat maakt dat een zeiler het koud krijgt? Je mag nog zoveel isolerende lagen op elkaar aantrekken, het belangrijkste is dat je lichaam niet 'nat van het zweet' wordt. Wie dan gedurende enige tijd moet stil zitten, gaat koud krijgen. Het zweet moet weg kunnen en daar helpt de huidige thermische ademende onderkleding nu bij.

Musto claimt daarenboven met de nieuwe Silver Ion reeks dat je je neus niet meer zal optrekken omdat je jezelf tegenkomt wanneer je tegen de wind in staat. Ook je buurman of -vrouw zal je dankbaar zijn voor het dragen van de nieuwe Musto.

XS tot XXLHet shirt met lange mouwen met handige duimlussen bestaat in drie uitvoeringen: rolkraag, ronde kraag en een model met opstaand kraagje met ritssluiting. De Silver Ion reeks is er voor alle maten en gewichten van XS tot XXL en bestaat in drie kleurschakeringen: inktblauw/zilver - asgrijs/zilver - zilver/asgrijs.Bij het shirt hoort een bijpassende legging die uit hetzelfde geurwerend materiaal bestaat.

www.musto.co.uk

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments