Gaastra zeilkleding zomercollectie 2007

Gaastra zomer 2007Gaastra zomer 2007Gaastra, fabrikant van zeilkleding, presenteert met Sport, Sport Vintage, Breton en het San Diego en Italy Program zijn nieuwe modelijnen voor de lifestyle sportswear zomer 2007.

Voor de zeilkleding van de actieve zeiler, koos Gaastra voor het komende vaarseizoen voor de Pro 2007 collectie.Hierover later meer.

Sport Het Gaastra Sport thema is als altijd uitgesproken van kleur. Het traditionele rood-witblauw ontbreekt ook dit jaar niet en is aangevuld met briljante neontinten in gedurfde combinaties als oranje met kleine paarse accenten en metalgrijs met spierwit.

Gaastra womenGaastra womenDe damescollectie is extra vrouwelijk getailleerd en bestaat onder andere uit veel topjes. Helemaal nieuw is het rugbyjurkje.

Sport VintageHet nieuwe programma Sport Vintage ademt een sterk retrogevoel uit. Het kleurgebruik is opvallend fris, met ton-sur-ton kleurcombinaties van bijvoorbeeld goudvisoranje en donkeroranje voor heren en roze met fel blauw voor dames.

Dé blikvanger van het ‘Sport Vintage programma is het retro trainingsjack voor hem en haar, elk in een eigen uitvoering.

BretonKrachtig, nautisch en naturel, dat zijn de kernwoorden voor de Breton lijn. Basiskleuren zijn Navy en fris wit, voor de mannen dit jaar aangevuld met beige in combinatie met cherry red accenten.

San Diego en Italy ProgramSan Diego is een typische Gaastra collectie, met kleurcombinaties in rood, wit en blauw en een veelvoud aan stoere retrobadges met scriptletters. Deze badges verwijzen naar de zeilwereld en zijn geïnspireerd op het eigen nautische erfgoed van Gaastra.

Het Italy thema bestaat uit diverse items met een luxe, Italiaanse design uitstraling. Opvallend zijn de borduursels in meerkleurige garens en de kenmerkende zigzagsteken. De kleurencombinaties van aqua green met oranje, rood en bruin versterken het Italiaanse karakter en zorgen voor een ultieme zomerse uitstraling.

www.gaastra.nl

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments