Gaastra PRO collectie 2007

Gaastra Pro 2007Gaastra Pro 2007Zeilkleding fabrikant Gaastra pakt voor het komend zeilseizoen met de Pro 2007 collectie uit. “Op het lijf van professionele wedstrijdzeilers gesneden, voldoet de collectie aan de hoogste eisen", belooft Gaastra.

De GX-01 serie zou maximale bescherming moeten garanderen tegen de meest extreme raceomstandigheden.De GX-02 reeks zou dan weer optimale balans bieden tussen prijs en kwaliteit voor de recreatieve zeiler.De GX-03 of Dinghy racing, bedoelt voor open wateren, moet de racer met zijn ademende materialen maximale bewegingsvrijheid en een perfecte ergonomische pasvorm bieden.

Aan den lijve… De vernieuwde GX-01 lijn zal door solozeiler Lucas Schröder worden blootgesteld aan de meest extreme omstandigheden tijdens de Mini-Transat Ocean Race 2007. Benieuwd wat de bevindingen van de man gaan zijn.

Ervaren rot op vlak van deugdelijkheid en degelijkheid van zeilpakken, Eddy Lekens, hoopt toch maar voor Schröder dat Gaastra zijn PRO serie 2007 veel beter is dan de vorige Gaastra reeksen.

"In 2004 nam ik met het Audi team deel aan de off-shore North Sea Regatta in Scheveningen. Ik kan enkel maar voor mezelf en mijn 10-koppige bemanning getuigen, maar wij hebben letterlijk gebibberd van de koude."

"Totaal verkleumd en verstijfd waren we. Al van bij de eerste regenbui waren we door en doornat... De Gaastra zeilpakken waren compleet doorweekt", getuigt Eddy Lekens (Ice) die als ervaren wedstrijdzeiler toch al wel enkele zeilpakken versleten heeft.

Het is evenwel aan de koper zelf om te oordelen.

U kan ons uw bevindingen desgewenst laten kennen via onze contactpagina.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments